Skip to content

ITassist welkom

IT ONDERSTEUNING

Oplossingen op maat

 

Diensten

Onderstaand onze belangrijkste diensten. Echter staan we ook klaar om je te helpen met je andere vragen.

WIFI

Niets is lastiger dan slecht wifi bereik. Wij komen langs in heel België om dit voor jou op te lossen.

Werkplekken

Een volledige werkplek op maat van jou behoeften. Wij kunnen computers en randapparatuur leveren en plaatsen aan voordelige tarieven.

Netwerken

Aanleggen, uitbreiden en beheren van netwerk infrastructuur

Onze werkwijze

What you will get

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. 

Free Setup

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Free Access to Community

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Support Mobile Phone

Duis aute irure dolor in reprehenderit 

Premium Add On

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas 

Het gama van Ubiquiti Unifi.

Over het algemeen installeren wij merkonafhankelijke Wifi toestellen.

Echter voor thuisgebruik werken wij het liefst met producten van Ubiquiti. Deze zijn goed integreer baar in bestaande situaties. Ook is het makkelijk de installatie achteraf uit te breiden met extra componenten.

Wij komen bij je langs om de behoeften van je huidige netwerk na te kijken. Nadien stellen we de gepaste componenten voor. We leveren en plaatsen de bekabeling en configureren de toestellen. Indien gewenst nemen wij het beheer hiervan voor onze rekening.

Veilig je eigen data bewaren

Wij installeren NAS systemen. NAS staat voor Network Attached Storage.  Het is een allroundoplossing voor bestandsbeheer die voorziet in de behoeften van professionals op het gebied van uitgebreide gegevensbescherming. De toestellen zorgen ervoor dat bij een technisch probleem er geen data verlies geleden wordt doordat ze redundant data kunnen opslaan. Tevens kunnen zij nog extra rollen binnen de netwerkomgeving op zich nemen. Denk hierbij bvb aan een mail of web server.

It-assist implementeert toestellen van het merk Synology. Binnen onze eigen infrastructuur wordt hier gebruik van gemaakt. Hierdoor kunnen wij de perfecte partner zijn om de implementatie binnen jou firma of thuisinstallatie te voorzien.

Een ICT vraagstuk?

We kunnen ons een leven zonder computers of het internet niet meer inbeelden. Daarom is het nefast als er zich ergens een probleem voordoet.

De pc start niet, de printer loopt vast, je internet verbinding is traag, de wifi reikt niet ver genoeg. We kunnen zo nog wel even door gaan met problemen die ons het werk kunnen moeilijk maken.

Vrees echter niet. Voor elk van deze ICT vraagstukken bestaat er een oplossing. 

Testimonials

ITassist welkom

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen. Wij zorgen altijd voor een degelijke oplossing.