About

section-e2d703d
https://itassist.be/wp-content/uploads/2019/06/side02-470x630.jpghttps://itassist.be/wp-content/uploads/2019/06/side02-470x630.jpg

About Us

Hulp voor alles en iedereen _

U kan rekenen op ons voor alle types van problemen. Wij zijn gespecialiseerd in het integreren en beheren van nieuwe hard- en software , netwerken en alles wat daarbij komt kijken. Wij leveren en plaatsen de nieuwe hardware bij u zonder het risico van dataverlies.

Tegenwoordig echter reikt ICT veel verder dan enkel computers en netwerken. Alles kan de dag van vandaag aan het internet gekoppeld worden. Zelfs uw woning en de daar bijhoorende apparatuur. Wij kunnen u bijstaan in het installeren en programmeren van domotica-installaties. Dit alles perfect geïntegreerd met een propere netwerkinstallatie op maat van uw behoeften.

Een verouderd apparaat dat nog wel zijn dienst doet kan helaas niet communiceren met het net. Wij maken ook van deze apparaten zogenaamde "smart" devices die vanop afstand beheert kunnen worden. Denk hier bijvoorbeeld aan een automatische poort, waarvan je na enkele kleine aanpassingen van op afstand de status kan zien en aanpassen.

Google AD’s / DIGITAL marketing

Wilt u meer in de spotlight staan met uw .

Maken van websites

Wij kunnen u helpen met het uitbouwen van uw .

Consultancy

Voor eender welke case bieden wij graag een oplossing. .

Testimonials

Onze Werken

Steeds tot uw dienst

Dankzij onze jarenlange ervaring op het vlak van informatica, netwerken en automatisatie schrikt geen enkel probleem ons af. Wij pakken elke case op een efficiënte manier aan en zorgen er voor dat de downtime die u ervan ondervindt tot een minimum beperkt wordt. Wij staan garant voor een vlotte persoonlijke communicatie waardoor snel kan ingespeeld worden op uw vragen.

Contact us

  • Address:
    Tichelrij 15 2800 MECHELEN

  • Phone:
    +32 471 17 82 58

  • Mail:
    xavier@itassist.be