Skip to content
AdobeStock_286005066

Wifi

Wifi audit

We komen ter plaatse langs en gaan na hoe de installatie best ingericht wordt. Er wordt een wifi heatmap opgesteld. Dit stelt je in staat de plaatsing van nieuwe acces points voor te bereiden. 

Verbeteringsvoorstel

Na de Wifi audit maken we op basis van de heatmap een offerte op. Hierbij zal prijs gemaakt worden voor het bijtrekken van kabels alsook de aan te schaffen en te installeren apparatuur.

Plaatsing + beheer

We komen opnieuw ter plaatse en verzorgen de installatie. Nadien kunnen we ook het beheer voor onze rekening nemen.

AdobeStock_217596322-removebg-preview

Netwerken

Installatie netwerkapparatuur

Wij kijken jou installatie na en stellen verbeteringen voor.

Netwerkplannen

We brengen alle toestellen die zich op je netwerkinstallatie bevinden in kaart.

Opkuisen patchkasten

Weg met de warboel! Wij vervangen je patchkabels en brengen heel de kast op orde zodat mogelijke problemen in de toekomst sneller opgelost geraken.

AdobeStock_156552441-removebg-preview

Werkplekken

Computers

Wij beoordelen welk type computer het best past bij jou activiteiten. We houden hierbij rekening met jullie budget en benodigdheden. Ook komen we ze ter plaatse plaatsen en configureren op het moment dat het voor jullie best uitkomt. We zorgen er tevens voor dat de overschakeling naadloos gebeurt. Hierdoor kunnen jij en je medewerkers nadien met een gerust hart terug aan de slag.

Printers

Van een normale printer tot grote multifunctionals. Geleverd geplaatst en geconfigureerd zonder dat er voor jullie downtime is. Dankzij onze service na verkoop contracten kunnen we jullie ook snel verderhelpen moest er iets misgaan.

En meer

ICT werkplekken beperken zich  niet tot computers en printers. Denk bijvoorbeeld aan tablets, telefonie, webconferencing en ga zo maar door. Wij staan klaar om je te helpen met al je aanvragen.

AdobeStock_212070393-removebg-preview

Websites

Creatieve webdesign

Online visibiliteit is in deze digitale tijden essentieel. Wij zetten er alles op in om jou een zichtbare performante website te bezorgen.

SEO/SEA

SEO staat voor ‘zoekmachineoptimalisatie’. Het zorgt dat de website stijgt op de ranking van de zoekmachine.

Dankzij SEA (Search Engine Advertising) verschijnt jouw website op een apart voortziene plaats boven, rechts van of onder de Google zoekresultaten. Je kiest zelf welke zoektermen je advertentie vertonen en betaalt alleen als iemand op jouw advertentie klikt.

Onderhoud

Vaak wordt vergeten hoe gevaarlijk het wereldwijde web kan zijn. Van overal ter wereld probeert men namelijk websites te hacken om deze te gebruiken in malafide praktijken. Indien je website gehacked wordt plaatst men vaak malware op de server. 

We kunnen niet genoeg zeggen hoe belangrijk dus security is. Wij bouwen deze in en onderhouden je website om deze veilig online te houden voor iedereen. 

ICT consulting

Jou ICT vraagstuk opgelost

Hebben jullie een speciale case? Nood om bepaalde taken te automatiseren? Bepaalde processen digitaliseren?

Programmatie

Wij digitaliseren jou processen of maken van een repetitieve taak een automatisatie. Hebben jullie nood aan bepaalde website plugins, webapplicaties? Aarzel niet en contacteer ons.

AdobeStock_443009743