Skip to content
AdobeStock_50312239

Webdesign

Het is ondenkbaar dat een firma of product geen website heeft. Vooral het feit dat je niet gevonden wordt vormt een probleem. Vergelijk een website met een online visitekaartje of toonzaal. Deze moet de klant zoveel mogelijk aanspreken om over te gaan tot actie.

De oplossing? Een creatieve opvallende website.

De kracht van een resultaat gevende website ligt in verschillende zaken. Het omvat het bepalen van een marketing strategie om dan over te gaan tot de creatie ervan.

Jou een krachtige zichtbare website bezorgen is onze core business.

Kunnen wij jou helpen? Boek dan snel een kennismakend gesprek.

Een correcte website? Hier komt veel bij kijken

Inhoud

Inhoud

De content van je website bepaald welk publiek je aantrekt en hoeveel ervan zullen overgaan tot het aankopen van je producten of diensten. De tekst op je website is belangrijker dan de grafische vorm. Deze zorgt er namelijk mee voor dat je website opvalt op Google.

SEA

SEA

Dankzij SEA (Search Engine Advertising) verschijnt jouw website op een apart voortziene plaats boven, rechts van of onder de Google zoekresultaten. 

Het is een efficiënte manier om meer bezoekers en nieuwe potentiele klanten naar jouw website te leiden. Die snelle resultaten zijn een groot voordeel. 

SEO

SEO

SEO of ‘zoekmachineoptimalisatie’. Google zal je website indexeren en op basis van de kwaliteit van je website een ranking toekennen. Wij kunnen jou helpen een hogere positie te krijgen op de zoekrobot.

Onderhoud / Security

Onderhoud / Security

Vaak wordt vergeten hoe gevaarlijk het wereldwijde web kan zijn. Van overal ter wereld probeert men namelijk websites te hacken om deze te gebruiken in malafide praktijken. Wij bouwen een veiligheidslaag in je website en zorgen ervoor dat het onderhoud gebeurt. Indien het al te laat is helpen wij je graag je website weer up en running te krijgen.

Hosting

Hosting

Plugins

Plugins

Onze projecten

Onderstaand de websites die wij tot nu toe onder handen hebben genomen.

Snel geholpen aan transparante tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.