Skip to content

Wifi

Heeft u last van een trage WiFi verbinding, beperkt bereik in bepaalde ruimten van uw woning of bedrijfspand of werkt niet al uw hardware zoals de telefoon, tablet, laptop, computer en printer naar behoren? ITassist maakt uw WiFi en apparaten die u daar op aansluit klaar voor de toekomst. Dankzij onze kennis gebruikt u niet slechts 25%, maar de volle 100% van uw dure internetverbinding.

AdobeStock_294760972

WiFi wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Draadloos internet gebruikt u altijd en overal. ITassist levert een managed WiFi oplossingen. Deze is geschikt voor hotels, campings, bedrijven, scholen, winkels, kantoorgebouwen maar ook voor bij u thuis.

WiFi installaties op maat

Wij komen eerst bij u langs om na te kijken in welke ruimtes je WiFi wilt ontvangen. We gaan tegelijk na wat de beste positie is en welk type apparaat het beste past in uw installatie.

Daarna ontvangt u van ons een offerte. Wij plaatsen de bekabeling en apparatuur en configureren het draadloos WiFi-netwerk, maken een apart gastnetwerk en controleren de veiligheid van uw Wifi-netwerk.

Daarnaast kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor het beheer en onderhoud van uw WiFi netwerk.

De basis van goede Wifi

De plaatsing van de accesspoints is enorm belangrijk om een goed bereik te garanderen. Hiervoor is het belangrijk te weten wat voor type materialen er bij de bouw gebruikt zijn. Veel ijzer bvb beperkt het bereik al enorm. Het is dus een kwestie van accespoints te voorzien zodat deze bruggen overwonnen worden.

Echter dienen ook de goede netwerkkabels voorzien te worden. We kunnen dat vergelijken met een autosnelweg. Op een gewone weg kan je niet snel rijden en tijdens een spitsuur loopt deze snel vol. Op een brede autosnelweg lukt het wel om sneller te rijden en kan er meer verkeer tegelijk door. 

Dit is hetzelfde met netwerkbekabeling. Als je verouderde kabels in je installatie hebt verlies je bandbreedte. We dienen dus kabels te installeren die je nieuwe apparatuur volledig benut. Je internet verbinding is ook al kostelijk. Daarom gebruik je ze beter voor de volle 100%. 

AdobeStock_27829865

Vraag een offerte

Ook nood aan betere wifi? Wij voorzien een wifi heatmap en offerte. Maak een afspraak. Wij komen langs in heel België.